Om oss

Trykkeriet Scene er en levende kulturarena midt i Trondheim sentrum. Hos oss finner du teater, stand-up, konserter, impro, utstillinger, foredrag, og mye mye mer. Vi vil være en kulturarena hvor alle er velkomne, hvor det er kort avstand fra idé til gjennomføring, og hvor det er lov å være seg selv!
Trykkeriet Scene åpnet dørene i August 2020 - midt i pandemien. Det hele ble til da vår daglige leder, Martine Utne, bestemte seg for at det var for få gode og tilrettelagte kulturlokaler i Trondheim. Noen (litt vanskelige) år senere står Trykkeriet støtt på beina, med arrangementer fire til fem dager i uken.

Folka

Martine Ildal Utne

Som den utvilsomt mest distré av oss var det en selvfølge at Martine skulle bli daglig leder. Hun er også den eneste av oss i staben som ikke har eget nøkkelkort til søppelrommet, ettersom hun roter det vekk hele tiden. Hun er visjonæren på huset, og har en klar mening om det aller meste. Martine er tidligere leder for Trondheim Kulturnettverk, og har lang fartstid innen teater som både instruktør, skuespiller og produsent. De siste årene har hun blant vært festivalsjef og hoveddrivkraft bak etableringen av Trondheim Fringe Festival og for Trondheim International Impro Festival. Martine kommer opprinnelig fra Kolbotn, men har vært bosatt i Trondheim de siste 10 årene. 
Bilde av Emil som går på stylter
Emil Husby

Emil er Trykkeriets altmuligmann. Han er elendig på design, interiør, og alt som burde se fint ut, men han gjør det likevel. Før Trykkeriet åpnet var Emils fremste ambisjon å bli hvalfangsthistoriker, men siden den gang har han lagt på seg, utviklet mangel på D-vitamin, og kjøpt seg Vespa. Hans største claim to fame er den gangen han danset tradisjonell folkedans på et prime-time talk show i Mozambique, og han har utlyst en dusør på 1000 kr til den første som klarer å fiske frem et klipp av det på Youtube. Emil har lenge arbeidet som skuespiller og produsent med et særlig bankende hjerte for improteater, og er for tiden nordisk representant for The International Theatresports Institute. Ved siden av dette har han vært produsent for blant annet Trondheim Fringe Festival, Trondheim International Impro Festival, og Trondheim Humorfest.
Håkon Dalen

Håkon er teknisk ansvarlig på Trykkeriet Scene. Han elsker snekring over alt på jord, og bruker det lille han har av fritid på å hamre sammen arealeffektive oppbevaringsløsninger for ledninger og sceneutstyr. Hans ordinære prosedyre for å kjøre lyd på konsert er som følger: Spise en banan > rigge opp utstyret > lydsjekk > konsert > spise en banan. Ved siden av å være teknisk ansvarlig for Trykkeriet har han også samme stilling hos Lokal Bar—Scene—Klubb og Verkstedhallen, og til daglig er han ansatt hos Trondheim Tech Port. Han er også teknisk ansvarlig for Pstereo, og i sin tid var han teknisk ansvarlig for det kjente utestedet Blæst. 
Alexander Riris

Alexander er Trykkeriets barsjef. Han er husets store kunster, og som bassist uttrykker han det aller helst i frekvenser under 250Hz. Alex er utdannet musiker, og spiller blant annet med Barrage, Cosmic Swing Orchestra og mange andre.

Wall of fame

En liten takk til de som har hjulpet Trykkeriet i fortiden, og som nå har gått videre.

Vegard Bjerkan

Vegard var tidligere teknisk sjef på Trykkeriet, og er mannen vi skal takke for PA, lys og alt annet teknisk på Trykkeriet!

Jenny Frøysa

Jenny var tidligere bookingsjef på Trykkeriet, og arbeider nå fulltid som saksofonist.

Leter du etter gode og sentrale lokaler for ditt arrangement?

Hos Trykkeriet Scene kan du arrangere konserter, teaterforestillinger, seminarer, debatter, utstillinger og mye annet!

Send oss en forespørsel!